Adverteren

Adverteren op deze website
Online marketing stelt u in staat om op een uiterst effectieve en kostenefficiƫnte wijze uw doelgroep te bereiken en het rendement van uw website te verhogen. Met online advertising kunt u uw naamsbekendheid vergroten, leads en e-mail adressen genereren of een nieuw product of marketingactie overtuigend ondersteunen.

Per maand bezoeken vele mensen de website van Vigilante.nl.

De kracht van de herhaling
Herhaling is een belangrijke kracht in reclame. De herhaalde indrukken van een product via beeld en geluid, zorgen voor een bekendheid die lang bij een consument blijft hangen. De consumenten kopen het product vanwege zijn bekendheid, zonder daar overigens bewust bij stil te staan. Als u uw eigen populariteit wilt vergroten, kunt u ook gebruik maken van deze kracht van herhaling: herhaal uzelf!

Advies
Het team van Vigilante adviseert u graag bij het samenstellen van een campagne.

Meten = Weten
Weten = de basis voor verbetering.

Vigilante.nl is in staat om de conversie op uw bannercampagne te meten. Hoeveel mensen hebben uw banner gezien en hoeveel mensen hebben op de banner geklikt. Op deze manier kunt u continue uw campagne bijschaven om zo een steeds hogere conversie te genereren.

Het succes van een online campagne is afhankelijk van een aantal factoren. Een
aantal belangrijke factoren zijn:

* De frequentie waarop uw banner te zien is op de website;
* Het uiterlijk van de banner;
* De verschillende mogelijkheden die u inzet om uw doelgroep te bereiken.
* De landingpage gekoppeld aan de banner.

Vigilante adviseert u graag bij het samenstellen van een online bannercampagne.

Adverteren op de website van Vigilante.nl
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor online advertising op het netwerk van Vigilante dan verzoeken wij u via het contactformulier contact met ons op te nemen.