Privacy

Privacy statement
Vigilante respecteert jouw recht op privacy. Je gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. Met deze privacy verklaring informeren wij je over onze werkwijze en wat er met jouw gegevens wordt gedaan.
Surfen
Voor het surfen op onze site vragen wij geen persoonlijke gegevens van je. Telkens wanneer je onze website bezoekt, registreren wij wel jouw klikgedrag. Dat wil zeggen de pagina’s die je bezoekt, de bestemmingen die je opvraagt en vanaf welke pagina je onze website weer verlaat. Dit doen wij alleen om de belangstelling voor bepaalde onderdelen van onze website te meten en ons aanbod beter te kunnen afstemmen op jouw wensen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor eigen onderzoek. Wij registreren o.a. de volgende zaken:
Bekeken vakanties
Deze slaat een lijst op met accommodaties en de datum waarop je deze accommodaties voor het laatst heeft bekeken. Dit gebruiken we voor “Bekeken” op Vigilante.nl.
Bewaarde vakanties
Deze bevat een lijst met de door jouw aangegeven “Bewaarde accommodaties” en de datum waarop u deze heeft bewaard. Deze wordt gebruikt voor de “Bewaard” op Vigilante.nl.
Reisgezelschap
Deze bevat het reisgezelschap, waarin staat aangeven hoeveel volwassenen, kinderen en baby´s er meegaan. Voor kinderen en baby´s wordt er ook de geboortedatum opgeslagen.
Boeken
Voor een boeking hebben wij een aantal persoonsgegevens van je nodig. Dit zijn je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor zaken met betrekking tot je boeking. Denk hierbij aan verzekeringen, facturen, tickets of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen.
Nieuwsbrief
Wanneer je je hebt aangemeld voor de Vigilante nieuwsbrief, informeren wij je regelmatig per email over onze aanbiedingen. Wens je geen nieuwsbrief meer van ons te ontvangen? Dan kunt je jezelf eenvoudig via onze website of via de nieuwsbrief afmelden.
Enquête
Voor het invullen van een enquête hoef je geen persoonsgegevens in te voeren. Een enquête gebruiken wij uitsluitend om jouw mening over onze website of vakanties te weten te komen. Ook hiermee kunnen wij onze website en ons aanbod nog beter afstemmen op onze klanten.
Links
Vigilante.nl bevat links naar andere websites. Vigilante kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de privacy van andere websites.
Cookies
Vigilante.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een tekstbestand dat op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Als je geen cookies wilt ontvangen, kun je dit blokkeren.
Advertenties
Wij gebruiken externe advertentie technologieën van gerenommeerde derde partijen om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website. Het doel hiervan is om de effectiviteit van internetadvertenties op onze site en de sites van derden te bepalen. Hiervoor maken we gebruik van webbeacons en cookies. De eerste is erop gericht om te bepalen van welke externe website je op onze site bent gekomen en of dit leidt tot conversie. Op basis van de gegevens kan de effectiviteit van onze internetadvertenties op derde websites bepaald worden. De tweede is erop gericht bepaalde handelingen en transacties van bezoekers op onze website te registreren en op basis van deze gegevens bepaalde profielen aan te wijzen voor desbetreffende bezoekers. Wanneer de desbetreffende bezoeker op een website binnen het netwerk van onze partner komt, kan er een advertentie getoond worden op basis van het aangewezen profiel. In beide gevallen geven we het websitegebruik van bezoekers van onze website door aan de servers van onze partner. Tevens is in beide gevallen de informatie die namens ons wordt verzameld en via deze technologie wordt bijgehouden niet persoonlijk identificeerbaar.
Wet bescherming persoonsgegevens
Vigilante respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om je boeking af te handelen, om je op een snelle en zorgvuldige manier informatie te verschaffen over je reis, diensten, eventuele partners, en om interne analyses voor de verbetering van onze dienstverlening uit te voeren. Wanneer je een vakantie boekt, nieuwsbrief of brochure aanvraagt worden de gegevens die je verstrekt door Vigilante in de database vastgelegd. De database is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens. Wij hanteren de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Vigilante legt jouw gegevens en de gegevens van jouw medereizigers vast voor de uitvoering van de reisovereenkomst. Je gegevens en die van de medereizigers kunnen door Vigilante worden gebruikt om je te informeren over relevante reisgerelateerde producten en diensten. Indien je hier bezwaar tegen heeft, kun je contact met ons opnemen. Te allen tijde kun je een overzicht opvragen van je gegevens in onze database bij het contact center. Indien je niet (meer) wilt dat jouw gegevens worden gebruikt voor toezending van informatie door ons of onze partners dan kun je dit aan ons kenbaar maken.
Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Vigilante
Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en dat is voor ons de reden om uiterst zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens die je aan ons doorgeeft. Wanneer je op de website van Vigilante een vakantie boekt of wanneer je jouw persoonlijke account raadpleegt op internet, dan zijn jouw gegevens afgeschermd voor derden. Wij maken gebruik van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer (SSL).Uw gegevens en de gegevens van de medereizigers zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.
Vragen
Heb je nog vragen over deze privacyverklaring? Dan kun je een e-mail sturen naar info@Vigilante.nl.